Our aim is our name – Good Learning

Good Learning använder digital teknik till sina kraftfulla läromedel som hjälper individen utvecklas.

Good Learning använder digital teknik till sina kraftfulla läromedel som hjälper individen utvecklas.

Vi på Good Learning är kreatörer, pedagoger, systemerare och programmerare. Vi brinner för modern teknik och digitala läromedel. Vi vill att ledorden kunskap, glädje och utveckling ska följa varje elev i den svenska skolan genom hela deras skoltid. Ny forskning beskriver framgångsfaktorn ”grit” som en kombination av uthållighet, inre driv och förmåga att inte ge upp. Våra läromedel hjälper eleven att lägga ner möda på sin inlärning.

”Landet låångt borta och nära” är en interaktiv saga för barn. Övningarna hjälper barnen att bygga en bra självkänsla och förstå skillnaden mellan sitt eget jag och omvärldens förväntningar på deras personlighet vad gäller intressen, kön och bakgrund.

Frilansspelet är ett läromedel i form av ett datorspel. Det lär ut ett entreprenöriellt förhållningssätt. Du lär dig planera, prioritera och fatta beslut. Du får unika erfarenheter som underlättar dina studier och din förmåga att driva projekt.

Lärare och rektorer – prata med oss! Vi finns här för att göra ditt jobb roligare och effektivare.
Du träffar oss på Facebook Du får gärna visa ditt stöd genom att gilla vår sida. 👍

 

Från idé till lovande Startup inom EdTech

Idégivare till Frilansspelet är Louise Lindbom, universitetslektor och tidigare konstnärlig ledare för Manusutbildningen för film, tv och nya medier på Umeå universitet. Det var där, på universitetet, som utvecklingen började, med stöd av Tillväxtverket. Louise och hennes kompanjon Joj Johansson grundade Good Learning och fick stöd av Uminova och Länsstyrelsen i Västerbotten för att ta fram Frilansspelet.

Idag sitter teamet på Södermalm i Stockholm. Vi valdes nyligen ut av Tillväxtverket som ett av Sveriges intressantaste Startups inom EdTech. Vi har flera återförsäljare och samarbetspartners.

Good Learning AB

Brännerigatan 5
116 38 Stockholm

Tel 08-98 00 42

info@goodlearning.se
order@goodlearning.se

Microsoft_TierBadge_Associate_rgb_med

EdTech_logo_bild_HEM