Det är ”Good Learning” det handlar om!

Good Learning använder digital teknik till sina kraftfulla läromedel som hjälper individen utvecklas.Good Learning tror på individens utveckling och gillar digital teknik.

Good Learnings grundare är två kreatörer och entreprenörer som älskar att se människor och verksamheter växa och utvecklas. Vi gillar att hjälpa kunder kommunicera med hjälp av text, bild, film, illustration och animation, allt beroende på kundens behov.
Vi brinner för modern teknik och digitala läromedel. Molntjänster, streaming och andra digitala lösningar tillhör vår vardag. Ett livslångt lärande är också något vi tror på, eftersom arbetslivet förändras så snabbt.

Vi utvecklar också digitala läromedel
”Landet låångt borta och nära” är en interaktiv saga för barn. Övningarna hjälper barnen att bygga en bra självkänsla och förstå skillnaden mellan sitt eget jag och omvärldens förväntningar på deras personlighet vad gäller intressen, kön och bakgrund.
Frilansspelet är ett läromedel i form av ett datorspel. Det lär ut ett entreprenöriellt förhållningssätt. Du lär dig planera, prioritera och fatta beslut. Du får unika erfarenheter som underlättar dina studier och din förmåga att driva projekt.

Du träffar oss på Facebook Du får gärna visa ditt stöd genom att gilla vår sida. 👍

Från idé till lovande Startup inom EdTech
Idégivare till Frilansspelet är Louise Lindbom, universitetslektor och tidigare konstnärlig ledare för Manusutbildningen för film, tv och nya medier på Umeå universitet. Det var där, på universitetet, som utvecklingen började, med stöd av Tillväxtverket. Louise och hennes kompanjon Joj fick stöd av Uminova och Länsstyrelsen i Västerbotten för att börja utveckla Frilansspelet. Idag sitter teamet på Södermalm i Stockholm. Vi valdes nyligen ut av Tillväxtverket som en intressant Startup inom EdTech. 2019 släpps en engelsk version av Frilansspelet.

 


logga_m_text2_Nyhet
Nyhet_SvTalteknologiNyhet_spsmlogopmsNyhet_TILLV+RGB_fri_sv_blaskolfederation-logo-farg-rgb_320Nyhet_R&RPluppjojlllogo_320vitt3

Good Learning AB

Brännerigatan 5
116 38 Stockholm

Tel 08-98 00 42

info@goodlearning.se
order@goodlearning.se

Microsoft_TierBadge_Associate_rgb_med