Louise Lindbom

är universitetslektor och har forskat inom konstnärlig pedagogik. Hon arbetar med en pedagogik som omfattar praktisk kunskap samt ett entreprenöriellt förhållningssätt. Louise brinner för ett engagerat lärande. Hon utbildar och föreläser om lärande och gärna om sina favoritämnen kreativitet och entreprenörskap. Hon är även certifierad CRG-coach, där hon arbetar med verktyget Personlig Stilindikator.

Louise är utbildad journalist, manusförfattare och publicerad skönlitterär författare. Hon har frilansat under många år och även arbetat som filmproducent. Under sex år var hon konstnärlig ledare för Manusutbildningen för film, tv och nya medier vid Umeå universitet.

Louise Lindbom
Universitetslektor
Författare
Utbildare och coach

Good Learning AB
Tel 08-98 00 42
Mobil 070-823 88 13

louise@goodlearning.se

Besöksadress:
Brännerigatan 5
116 38 Stockholm

Kontaktformulär

2 + 4 =

Joj Johansson

är pionjär inom digital bild. Han var en aktiv del av desktop-revolutionen och var med och introducerade programvaran Photoshop i Sverige. Han gick vidare till rörlig bild och jobbar även med 3D och film. Joj är entreprenör och har haft eget företag under hela sitt yrkesverksamma liv. Under de senaste året har han som systemutvecklare och interaktionsdesigner lett utvecklingen av AI-läromedlet Frilansspelet. Spelet är en färdig och sluttestad produkt och finns nu även i en global version.

Joj brinner för att hjälpa människor att utvecklas och vill att alla ska få samma chans. Learning by doing är ett bra sätt att lära sig och skapar dessutom ett sug efter mer kunskap. Något som både individen och samhället tjänar på.

Joj Johansson
Visuell kommunikatör
Bild, Film och Animation
Interaktionsdesigner

Good Learning AB
Tel 08-98 00 42
Mobil 070-838 77 40

joj@goodlearning.se

Besöksadress:
Brännerigatan 5
116 38 Stockholm

Good Learning AB

Brännerigatan 5
116 38 Stockholm

Tel 08-98 00 42

info@goodlearning.se
order@goodlearning.se

Microsoft_TierBadge_Associate_rgb_med