Louise Lindbom

är universitetslektor och har ett stort intresse för människor och teknik och älskar att se människor växa och utvecklas. Som förändringsledare arbetar hon med individen som får verktygen och stödet för att nå sin fulla potential. En förståelse för miljön och verksamheten som individen verkar i är också central för att lyckas.

Louise är certifierad Förändringsledare CHPS (Centrum för Högpresterande Strategi) och certifierad i Försvarshögskolans UL (Utvecklade Ledarskap) och certifierad i PSI (Personlig Stilindikator), ett verktyg för personlig utveckling som står på vetenskaplig grund. Hon är bra på att coacha människor, ledarskaps-coach, jobbcoach för människor i omställning eller starta-eget-rådgivare. Louise är mentor på Nyföretagarcentrum i Stockholm.

Louise har forskat inom konstnärlig pedagogik. Hon arbetar med en pedagogik som omfattar praktisk kunskap samt ett entreprenöriellt förhållningssätt. Louise brinner för ett engagerat lärande. Hon utbildar och föreläser om lärande och gärna om sina favoritämnen Grit, kreativitet och entreprenörskap.

Louise är utbildad journalist, manusförfattare och publicerad skönlitterär författare. Hon har frilansat under många år och även arbetat som filmproducent. Under sex år var hon konstnärlig ledare för Manusutbildningen för film, tv och nya medier vid Umeå universitet.

 

Louise Lindbom
Universitetslektor
Förändringsledare
Utbildare och coach
Författare

Good Learning AB
Tel 08-98 00 42
Mobil 070-823 88 13

louise@goodlearning.se

Besöksadress:
Brännerigatan 5
116 38 Stockholm

Kontaktformulär

14 + 15 =

Joj Johansson

är en entreprenör med lång erfarenhet. Han startade eget som 22-åring och blev VD vid 33. Joj har utvecklat flera verksamheter som Lösnings- och Verksamhetsarkitekt. Han har varit delägare och styrelseledamot i flera fåmansaktiebolag genom åren. Joj har drivit en Startup som Tillväxtverket utsåg till en av de 10 intressantaste i Sverige inom EdTech och Gaming 2017.

Joj är en utmärkt team-leader, coach och mentor. Han brinner för att hjälpa människor att utvecklas och vill att alla ska få samma chans. Han använder sig gärna av pedagogiken Learning by doing.

Joj är är både ingenjör och kreatör. Efter Art-linjen på Berghs blev Joj pionjär inom digital bild. Han var en aktiv del av desktop-revolutionen och skapade under flera år bilderna till introduktionen av programvaran Photoshop i Sverige. Han gick vidare till rörlig bild och jobbar även med 3D och film.

Som innovatör har Joj under de senaste åren i egenskap av systemutvecklare, interaktionsdesigner och mjuvaruarkitekt lett utvecklingen av AI-läromedlet Frilansspelet. Spelaren tränar på livet som frilans i en simulerad värld. Spelet är en färdig och sluttestad produkt och finns nu även i en global version.

Idag arbetar Joj med olika typer av uppdrag som berör gränslandet mellan människan, tekniken och verksamheten. Med sin mycket goda analysförmåga skaffar han sig snabbt en helhetsbild och ser var det finns potential för utveckling.

 

Joj Johansson
Förändringsledare
Visuell kommunikatör
IT-arkitekt

Good Learning AB
Tel 08-98 00 42
Mobil 070-838 77 40

joj@goodlearning.se

Besöksadress:
Brännerigatan 5
116 38 Stockholm

Good Learning AB

Brännerigatan 5
116 38 Stockholm

Tel 08-98 00 42

info@goodlearning.se
order@goodlearning.se

Microsoft_TierBadge_Associate_rgb_med