Berättelser om Manne Frilans (inspirerade av frilansspelet.se)

Manne går på filmpremiär och knyter fem nya kontakter. Som kontakter räknar han personer han byter kontaktuppgifter med och de bestämmer att höras vid ett senare tillfälle. Förutom bransch-personer från regionen och kommunen är det mest familj och vänner till de som varit med och gjort filmen.

Efter premiären går Manne och filmens regissör och sätter sig i en hotellbar. Regissören bjuder på drinkar. De pratar om möjliga framtida projekt. Det känns som att de har samma smak när det gäller filmer, vilket underlättar om man ska samarbeta. Det blir nog några drinkar för mycket för när det är dags att gå hem känner Manne att det är bäst att hoppa in i en av de taxibilar som samlats utanför hotellets entré.

Manne tar sovmorgon. När han kommer in i sitt arbetsrum klockan elva är han fortfarande trött. Han bestämmer sig för att läsa en stund. Han har inte läst många sidor innan han slumrar till i fåtöljen. Han vaknar yrvaket till och inser att det redan är lunchtid. Jag ska nog ta mig en kopp te, tänker Manne.

© Louise Lindbom, Good Learning, Stockholm 2020

#frilans #frilansare #frilansspelet #goodlearning #distansutbildning #digitalaläromedel #learningbydoing #entreprenörskap #entreprenör #startaeget #seriousgaming

Lyssna på Manne Frilans del 10

Länk till Frilansspelet https://www.frilansspelet.se